AcasaContactChestionar satisfactie

Laborator de analize

Laboratorul IOROVI MEDICA primul laborator de analize medicale privat din Bucuresti, prelucreaza analize medicale de laborator indicate de medicii de familie si specialistii din dispensarele si policlinicile din Bucuresti, dar si din restul tarii.

Experienta acumulata, dotarea tehnica cu cele mai noi aparate de laborator, utilizarea unor reactivi si controale ultraperformante, acreditarile Renar si internationale ale laboratorului si nu in ultimul rand profesionalismul medicilor, chimistilor si biologilor au dus ca acest laborator sa fie printre primele laboratoare in ceeace priveste calitatea si exactitatea analizelor efectuate.

Sistemul de lucru majoritar se desfasoara cu decontare de catre C.A.S.M.B (gratuit pentru pacientii care beneficiaza de asigurari de sanatate). Nu lucram analize medicale gratuite pentru OPSNAJ si CSAT. Sunt decontate toate analizele cuprinse pe lista prevazuta de normele metodologice ale contractului cadru pentru anul 2013-2014.

Pentru analizele nedecontate de C.A.S.M.B. (hormoni, markeri tumorali, analize imunologice speciale. etc.) laboratorul nostru efectueaza analize contra cost, la unele dintre cele mai scazute preturi de pe piata.

Efectuam recoltari la domiciliu !

Avem programe speciale pentru femei, mai ales pentru cele gravide !

Laboratorul nostru se mandreste cu o calitate deosebita exprimata atat prin acreditare RENAR 15189 cat si ISO 9001/2008.

Servicii


REZULTATE ONLINE

utilizator :


parola :


pacient
medic

  


Contact


Sediu zona Giulesti: Strada Nicolae Oncescu, nr. 6, Bl.114, Sc. A, Parter, Ap.1, Sector 6, Bucuresti
Telefon: 021/220.47.07
Sediu zona Militari: Strada Moinesti, Nr.54, Sector 6, Bucuresti
Telefon: 021/444.20.92
...detalii

Cariere


Fiind o clinica medicala aflata in continua dezvoltare, avem nevoie de persoane cu pregatire medicala universitara, postuniversitara, tehnico-medicala, etc. motivate, capabile sa lucreze intr-un mediu dinamic. Daca ai incredere in tine si crezi in performanta, te invitam in achipa noastra pentru a creste impreuna.


...detalii
web design by IdealDesign